shop7

Livingdezigns har gennem en årrække specialiseret sig i at importere og producere unikke løsninger indenfor moderne, tidsløse og veldesignede møbler og møbeltilbehør. Vi fører en række unikke agenturer der er nøje udvalgt, baseret på deres høje kvalitet og innovative design. Vores brede sortiment hylder både den nordiske, moderne livsstil med et hav af stilfulde skandinaviske brands, samt den enestående internationale elegance, der findes hos vores spanske og italienske producenter.

Vi har mere end 30 års erfaring i møbelbranchen. Vi kender mulighederne hos vores leverandører og arbejder målrettet på at opfylde vores kunders – ofte unikke – ønsker. I September 2015 åbnede vi vores showroom og detailforretning i hjertet af Østerbro, hvor vi viser et stort udvalg af de enkelte producenters møbler samt et mere personligt sortimentsmiks.

Med vores dybe kendskab til hvert enkelt producents sortiment, er der rig mulighed for vejledning om de individuelle muligheder, du som kunde har. Vi tilbyder også rådgivning om alt lige fra enkelte indretningstips til større bolig-og erhvervsprojekter.

Søger du inspiration til dit næste møbelkøb og sætter du ligesom os, stor pris på innovativt design, kreativitet og personlighed i hjemmet, så er du kommet til det rette sted. Om det er en ny moderne sofa, et eksklusivt italiensk spisebord eller en unik nordisk inspireret knagerække du mangler, er vi hos Livingdezigns klar på at gøre alt hvad vi kan, for at du får indfriet dine bolig og livsstilsdrømme.

Vi glæder os til at se dig!

4318296288_IMG_3146
Back to Top