INDRETNING

"I Livingdezigns får du højeste kvalitet - både når det kommer til produkter og sparring. Der bliver lyttet og vejledt på en perfekt afbalanceret måde, så du får hvad du kommer efter, men også har muligheden for at udvikle dine præferencer i eget tempo. Ifølge mig den bedste møbelbutik i København. Kæmpe anbefaling."
- Fortæller kunde Caroline Manon. 

Indretningsprojekt i den nye Carlsbergby

Stue: Volo sofaen og Asolo sofaborde er fra Pianca. Bambusfiber tæppe er egen import. Lænestolen i hvid bouclé er fra Copenhagen101.   

 

Spisestue: Spisebord fra Kristen&Kristensen med 'Concept' stole fra Italienske Tonon. 

Soveværelse: Tapet er fra Italienske Momenti og loftslampe i hørblanding egen import.

Book et indledende møde og vi finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dine boligdrømme

SPECIFIKT BEHOV

Vi afholder et møde med dig, hvor vi hjælper med at finde en løsning på et specifikt og afgrænset behov. Dvs. du ønsker vejledning ift. hvilket produkt, du skal vælge til det givne rum. Pris 2.000 DKK. 

 

  KOMPLETTE LØSNINGER

  1. MØDE 

  Det første møde handler om i samarbejde at afdække dine ønsker, præferencer, idéer og behov i forbindelse med dit/dine rum. Løbende noterer vi og danner et overblik over processen og sikrer et solidt udgangspunkt for, at vi kan ramme plet i det videre forløb.

  2. LØSNINGSFORSLAG

  Vi præsenterer nu de forslag, vi har kreeret med udgangspunkt i vores kendskab til dig, din personlige smag, dine ønsker og behov. Vi mødes i showroomet, hvor vi viser dig en komplet præsentation med fotos, kataloger, målangivelser, farvebestemmelser og priser. 

  3. EVENTUELLE JUSTERINGER

  Derefter taler vi om præsentation og bliver enige om de endelige beslutninger. Dernæst påbegyndes bestillingen af produkterne. 

  4. INDRETNING AF BOLIGEN

  Vi sørger for, at varerne leveres, når det passer dig. Til slut kommer vi hjem til dig for at indrette og hjælpe dig helt i mål med din boligdrøm.

   

  KONTAKT OS PÅ TLF.: +45 20 47 58 75

   

  Komplet indretning i den nye Carlsbergby:

  Stue: Lakeret Tv-reol fra Italienske Alfdafre med Mini Flavia lampen.

  PRISER

  Løsning 1. (Specifikt behov) koster 2.000 DKK 

  Løsning 2. (Kompletløsning) koster 4.000 DKK

  Inkluderer et indledende møde hos dig og efterfølgende en præsentation og løsninger i butikken. Indehaveren er til fuld rådighed telefonisk under hele processen i løsning No. 2. Ved køb af interiør for over 20.000 DKK frafalder beløbet på 4.000 DKK.