UDSALG - OPTIL 20% PÅ UDVALGTE VARER ONLINE & 20-50% I BUTIKKEN

INDRETNING

Vi tilbyder to former for indretningsforløb. De er tilpasset efter hvor stort et behov for rådgivning du har.

"I Livingdezigns får du højeste kvalitet - både når det kommer til produkter og sparring. Der bliver lyttet og vejledt på en perfekt afbalanceret måde, så du får hvad du kommer efter, men også har muligheden for at udvikle dine præferencer i eget tempo. Ifølge mig den bedste møbelbutik i København. Kæmpe anbefaling."

- Fortæller kunde Caroline Manon. 

NO. 1 SPECIFIKT BEHOV

  Vi afholder et møde med dig, hvor vi hjælper med at finde en løsning på et specifikt og afgrænset behov. Dvs. du ønsker vejledning ift. hvilket produkt, du skal vælge til det givne rum. Pris 2.000 DKK. 

  NO. 2 KOMPLETTE LØSNINGER

  1. MØDE (BEHOV OG ØNSKER)

  Det første møde handler om i samarbejde at afdække dine ønsker, præferencer, idéer og behov i forbindelse med dit/dine rum. Løbende noterer vi og danner et overblik over processen og sikrer et solidt udgangspunkt for, at vi kan ramme plet i det videre forløb.

  2. LØSNINGSFORSLAG

  Vi præsenterer nu de forslag, vi har kreeret med udgangspunkt i vores kendskab til dig, din personlige smag, dine ønsker og behov. Vi mødes i showroomet, hvor vi viser dig en komplet præsentation med fotos, kataloger, målangivelser, farvebestemmelser og priser. 

  3. EVENTUELLE JUSTERINGER

  Derefter taler vi om præsentation og bliver enige om de endelige beslutninger. Dernæst påbegyndes bestillingen af produkterne. 

  4. INDRETNING AF BOLIGEN

  Vi sørger for, at varerne leveres, når det passer dig. Til slut kommer vi hjem til dig for at indrette og hjælpe dig helt i mål med din boligdrøm.

   

  Indretningsprojekt i den nye Carlsbergby:

  NO. 1. løsning - specifikt behov koster 2.000 DKK og en komplet løsning NO. 2. koster 4.000 DKK og inkluderer at indehaveren er til fuld rådighed telefonisk under hele processen. Ved køb af interiør for over 20.000 DKK frafalder beløbet på 4.000 DKK.