OM OS

NORDEN MØDER ITALIENS ELEGANCE & KVALITET

SHOWROOM  

Vores inspirerende showroom ligger i hjertet af Østerbro. Når man besøger os, vil det føles som at træde ind i en unik lejlighed bestånde af forskellige rum, fyldt med moderne, lækkert og eksklusivt interiør. Med vores 30 års erfaring i møbelbranchen tilbyder vi en vejledning udover det sædvanlige samtidig med, at vi specifikt udvælger designs, som ikke findes andre steder. Vores interiør hylder både den nordiske moderne livsstil samt den enestående internationale elegance, som vi finder i Italien. 

INDRETNING

Med vores dybe kendskab til møbelbranchen, er der ikke den boligdrøm, vi ikke kan realisere sammen. Vi vejleder dig, hvad end du mangler inspiration til mindre indretningsløsninger eller større bolig- eller erhvervsprojekt. Du booker blot et uforpligtende møde, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i dine ønsker præsenteres løsningen, der passer til dig og din bolig. Læs mere om hvilke typer indretninger vi laver her.

SALG TIL VIRKSOMHEDER

Livingdezigns fører en række nøje udvalgte agenturer baseret på deres høje kvalitet og innovative design. De brands som vi samarbejder med er fx Pianca, Tonon, Nardi, Momenti, Oliver B og Alf Da Fré. Disse brand tilbyder alt fra sofaer, stole, havemøbler, borde, lamper m.m. Kunne du være interesseret i at forhandle deres produkter i din forretning, er du velkommen til at kontakte os, se nedenfor. Velkommen til Livingdezigns!